Haarlemse Nieuwe

Bestel hier uw kaarten!

 Save the date! "Haarlemse Nieuwe"

Tafelronde 10 en Koninklijke HFC organiseren zaterdag 18 juni een unieke Haring Party onder de naam "Haarlemse Nieuwe" ter ondersteuning van het G-voetbal bij de Koninklijke HFC en het Jeugd Sportfonds Haarlem.

Kies voor een culinair arrangement samen met je (zaken)relaties, collega's of vrienden aan het eind van de middag en/of dans 's avonds de sterren van de hemel tijdens een knalfeest. Hoe dan ook combineer het nuttige met het aangename en blok nu alvast je agenda.

Datum: 18 juni 2016
Tijdstip:

17.00 tot 20.00 uur culinair arrangement + veiling

20.00 tot 00.00 uur feest + DJ

 

Programma

“Haarlemse Nieuwe” bestaat uit twee onderdelen;

We trappen om 17.00 uur af met een culinaire happening. De beste haring en andere vissoorten uit de regio en exclusieve champagne worden geserveerd in het voor deze speciale gelegenheid sfeervol ingerichte clubhuis van HFC. U heeft de keuze uit volledig aangeklede vijfpersoonsarrangementen in de categorieën goud,  brons en zilver. Komt u liever alleen? Geen enkel probleem naast de arrangementen verkopen wij tevens losse kaarten inclusief aangeklede borrelhappen en onbeperkt haring. Ter ondersteuning van onze goede doelen; Jeugdsportfonds Haarlem en het G-voetbal van  de Koninklijke HFC organiseren we een veiling met bijzondere veilingstukken!

Het culinaire gedeelte loopt rond 20.00 uur naadloos over in knallend feest. Deelnemers aan de culinaire happening zijn hier automatisch voor uitgenodigd. Komt u niet naar het culinaire gedeelte maar heeft u wel zin in een avondje dansen op de hits van onze DJ? Kies dan voor een los kaartje voor het feest. De opbrengst van de kaartverkoop gaat uiteraard ook naar onze goede doelen!

De arrangementen:

Bestel hier uw kaarten!

Onze goede doelen:

Jeugdsportfonds

Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Lees meer: http://haarlem.jeugdsportfonds.nl/56/dit_doen_we

 

Gehandicapten voetbal Koninklijke HFC

In 2004 kwam hij op het idee bij HFC om een G-team op te zetten: een voetbalteam voor kinderen en jongeren met een beperking. Er zijn meer dan tien vrijwilligers die de kinderen intensief begeleiden tijdens een training. Inmiddels heeft HFC veertig kinderen en vier G-teams, waarvan er drie eens in de veertien dagen meedoen aan de competitie. Ze spelen in Noord-Holland, Flevoland of Utrecht. HFC is de enige club in Haarlem met G-teams.

Lees meer: http://www.samenvoorelkaar.nl/g-voetbal-niet-meer-weg-te-denken-bij-hfc/

De veiling:

Biedt ruim op de veilingstukken. De gehele opbrengst gaat naar de goede doelen!

Ter ondersteuning van onze goede doelen wordt tijdens de culinaire happening  (het eerste gedeelte van het evenement) een veiling georganiserd. Onder begeleiding van Rick Claus kan er ruim geboden worden op fantastische veilingstukken. Wat te denken van een weekend weg, een door alle Ajax spelers gesigneerde pet, een gratis diner in  de Herenkamer (Warmoetstraat) inclusief sloep voor 8 personen of een workshop True Storytelling waarbij uw merkverhaal en positionering wordt vastgelend, twv maar liefst 2950,- EUR! Keuze te over! 

Wilt u zelf ook graag de goede doelen ondersteunen met een mooi veilingstuk? Neem dan contact op met Rhamsey Croes (croesrhamsey@gmail.com) of Jelmer  Alberts (alberts.jelmer@gmail.com)      

Bekijk alle veilingstukken op: www.rt10.nl/veilingstukken 

Kaartverkoop:   

Koop nu snel uw kaart want er is veel belangstelling en op is op!

Bestel hier uw kaarten!